Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shanghai Hengxiang Optical Electronic Co., Ltd. 86-21-54613487 fang@shhxgd.cn
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shanghai Hengxiang Optical Electronic Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

  • Shanghai Hengxiang Optical Electronic Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Shanghai Hengxiang Optical Electronic Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

1. Παλμογράφος Tektronix (12 ΣΥΝΟΛΑ)

Ο παλμογράφος μπορεί σαφώς να επιδείξει την τάση, τη συχνότητα, και τη φάση του μετρημένου σημείου, κ.λπ., στην ηλεκτρονική, το πείραμα, και την εφαρμογή συντήρησης, και ο πειραματιστής συντήρησης μπορεί εύκολα να βρεί το πρόβλημα με τη σύγκριση με το κυματοειδές του δείκτη.

 

2. Αυτόματη SMT μηχανή της Ιαπωνίας JUKI (2 ΣΎΝΟΛΑ)

Η αυτόματη μηχανή SMT είναι μια συσκευή για αυτόματα και ακριβώς τα συστατικά με υψηλή ταχύτητα και τη υψηλή ακρίβεια, και είναι η κρισιμότερη και περίπλοκη συσκευή σε ολόκληρη την παραγωγή SMT. Η μηχανή SMT είναι ο κύριος εξοπλισμός στη γραμμή παραγωγής SMT. Η μηχανή SMT έχει εξελιχθεί από μια πρόωρη αργόστροφη μηχανική μηχανή SMT σε μια μεγάλη οπτική κεντραρίσματος SMT μηχανή, και εξελίσσομαι σε μια μορφωματική και εύκαμπτη σύνδεση.

 

3. Μηχανή εκτύπωσης οθόνης (3SETS)

 

4.High-ακρίβεια δισδιάστατη μηχανή έρευνας δίσκων κιγκλιδωμάτων (6 ΣΥΝΟΛΑ)

Ο κυβερνήτης κιγκλιδωμάτων είναι μικρός σε μέγεθος, εύκολο να κατασκευαστεί, κατάλληλος να εγκαταστήσει, υψηλή ακρίβεια, στη μέτρηση και εύκολος να υποδιαιρέσει το αποκτηθε'ν φωτοηλεκτρικό σήμα.

  

 

5. Μηχανή Τύπου ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας (8 ΣΥΝΟΛΑ)

Η υψηλή ακρίβεια που αντέχει τη μηχανή Τύπου πρόκειται να εισαγάγει το σήμα ελέγχου όπως η ταχύτητα φόρτωσης, η μετατόπιση και η αξία δύναμης στο ενδιάμεσο με τον χρήστη του Τύπου. Ο Τύπος θα συλλέξει το σήμα μέσω του αντίστοιχου αισθητήρα και θα το συγκρίνει με το ποσό ελέγχου εισαγωγής, κατόπιν παραγωγή το αντίστοιχο σήμα ελέγχου και θα εκτελέσει. Ο μηχανισμός ενισχύει το σήμα για να κάνει τις αντίστοιχες ενέργειες, που κάνουν τον έλεγχο ταχύτητας και θέσης φόρτωσης του Τύπου πολύ εύκαμπτου και κατάλληλου.

 

6. Ενσωματωμένος σταθμός Cmmissioning (9SETS)

 

Άλλες μηχανές δοκιμής & ρύθμισης δεν είναι στη λίστα, εάν ενδιαφέρεται, pls μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

 

 

 

OEM / ODM

Το οπτικό κοβάλτιο ηλεκτρονικής της Σαγκάη Hengxiang, ΕΠΕ μπορεί να παρέχει τα πρότυπα & unstandard τα προϊόντα ως πελάτες που απαιτούνται.

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει:

  • Μπορέστε να παραγάγετε τα πρότυπα και unstandard τα προϊόντα ως πελάτες που απαιτούνται.
  • Με γρήγορα και απότομα παραδώστε το χρόνο 
  • Η υπηρεσία προϊόντων του λογότυπου/το σημάδι/η συσκευασία είναι διαθέσιμες.
  • Διάσημος κατασκευαστής στην Κίνα, με την καλύτερη ποιότητα στο ODM/cOem.
  • Χαμηλό MOQ για τα προσαρμοσμένα προϊόντα 

Ε & Α

Έρευνα & ανάπτυξη

 

Η επαγγελματική ομάδα μηχανικών μας ερευνά και ανάπτυξης νέα προϊόντα κάθε χρόνο.

 για να σιγουρευτεί ότι τα προϊόντα κωδικοποιητών μας θα κρατήσουν πάντα το υψηλό πρότυπο και την πιό πρόσφατη τεχνολογία.

 

Τώρα οι σειρές κωδικοποιητών μας περιλαμβάνουν τον περιστροφικό κωδικοποιητή, επαυξητικός κωδικοποιητής, απόλυτος κωδικοποιητής, κοίλος κωδικοποιητής άξονων, στερεός κωδικοποιητής άξονων.

 

Αυτή τη στιγμή, οι τεχνικοί μας είναι ακόμα στη μελέτη και να αναπτυχθούν με τον περιστροφικό κωδικοποιητή αμαρτία-μαρουλιών, πολύστροφος απόλυτος κωδικοποιητής.