Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shanghai Hengxiang Optical Electronic Co., Ltd. 86-21-54613487 fang@shhxgd.cn
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - ΣΑΓΚΆΗ HENGXIANG

ΣΑΓΚΆΗ HENGXIANG

December 28, 2018

Η οπτική Co. ηλεκτρονικής της Σαγκάη Hengxiang, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που ειδικεύεται στη δημιουργία, την έρευνα, την παραγωγή, και το μάρκετινγκ των μεγάλης ακρίβειας οπτικών κωδικοποιητών. Έχουμε μια ώριμη ανεξάρτητη ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης, η οποία επιτρέπει να προσαρμόσει η παραγωγή των αποκλειστικών προτύπων βασισμένων στις ανάγκες των προϊόντων τεχνολογίας νέας ανάπτυξης. Ιδρύσαμε το 2001 και εξαγάγαμε τα προϊόντα εσωτερικός και υπερπόντιος μετά από 21 έτη ιζηματογένεσης. Συμμετείχαμε κυρίως στον κωδικοποιητή, τον οπτικό φακό, τα προϊόντα γερμανίου, κ.λπ. Ο αυστηρός έλεγχος της ποιότητας και της υψηλής ακρίβειας των προϊόντων και το υψηλό πρότυπο της βαθιάς τεχνολογίας επεξεργασίας εξυπηρετούν τον ανελκυστήρα, τη μηχανή, CNC, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, το ρομπότ, τη αιολική ενέργεια, τον εξοπλισμό ιατρικών, γραμμών συνελεύσεων, και άλλες βιομηχανίες τεχνολογίας αυτοματοποίησης.

Εστιάζουμε στην ύπαρξη ένα γνωστό εμπορικό σήμα στον τομέα των οπτικών κωδικοποιητών ακρίβειας και στοχεύουμε να είμαστε ηγέτης στους διεθνείς κωδικοποιητές ακρίβειας.

«Ακρίβεια υπό την έννοια για μια ζωή sci-τεχνολογία.» «Hengxiang θα εμμείνει στις εταιρικές αρχές «της ακεραιότητας, της ακρίβειας & του πραγματισμού, προσανατολισμένος στους πελάτες, της ενότητας και της αμοιβαίος-επιτυχίας».